Vem är Annso?

STOCKÅS TORVSTRÖ

Torv & Maskin AB

Att skapa ett attraktivt konto kring en produkt som torvströ var en riktigt utmaning! Denna utmaning startade min resa då detta blev mitt första uppdrag.

Under 3 år har jag arbetat upp varumärket till något som idag är ett starkt varumärke på marknaden inom hästsport och lantbruk.

Jag har designat loggan och nya balar som passar kundernas livstil. Byggt upp och sköter webshop, kundkontakt och jag har designat monter till mässor där jag har stor vana av att jobba.

Jag är idag fortfarande anställd i företaget men då det inte finns lika stort behov av PR så aktiviteten inte lika stor här längre.

Ekologiska Lantbrukarna

Digital föreläsning.

Annso engagerade publiken och gav oss en gedigen grund i hur vi kan bli bättre på sociala medier. Hon var engagerad och pedagogisk och lyckades hitta en bra nivå för en mycket blandad grupp. Föreläsningen var därför både givande och inspirerande!

 
/Ida Lind, kommunikationsstrateg

RED BRICK PUB

Instagram manager

Driva en restaurang kräver många bollar och att ständigt hålla igång för att gästerna ska fortsätta besöka dig. Red Brick Pub har valt att lägga arbetet på sociala medier till mig. Jag publicerar bilder i flödet, delar storys, skapat en fräsch profilsida med snygga höjdpunkter och en del fotografering av deras mat och redigering. 

2022 jobbar jag åter med  Red Brick för att marknadsföra Red Brick Festivalen på sociala medier. Jobbet handlar om både foto, mycket video, layout, texter, skapa & genomföra tävlingar. 

ÖREBRO RIDSPORT

Konferencier & coach

Anki som driver Örebro Ridsport, kom i kontakt med mig via en gemensam kund. Hon föreslog att jag skulle vara konferencier på hennes modevisning vilket jag självklart tackade ja till. Inför denna kväll hjälpte jag till med social medier & tipsade Anki om små knep. Kvällen blev lyckad & en superkul kväll!

KARLSKOGA HÄSTMÄSSA

Karlskoga Hästmässa blev ett projekt jag hoppade på 2018. Då vi endast jobbade ideellt var vår budget liten vårt första år. Vi hade som mål att gå från 300 besökare 2018 till 1000 besökare 2019 – vilket vi klarade med bravur!

Det blev ett stort kalas och min glöd tändes ordentligt kring sociala medier. Vårt genombrott kom mycket tack vare vårt jobb med sociala medier.

​Vårt arbete till 2020 blev jag vald till projektledare och vi hade ett otroligt engagemang och otroliga bokningar. Tyvärr kom ett virus att förändra hela världen och vi tog snabbt ett beslut att ställa in och avsluta vårt jobb. Ett jobb som varit otroligt givande!

ÖREBRO LÄNS RIDSPORTSFÖRBUND

ÖREBRO LÄNS RIDSPORTS-FÖRBUND

Föreläsning om sociala medier inom ridsporten

Att använda sociala medier på rätt sätt för att det ska bli lyckat är inte alltid helt enkelt. Alla har olika grundkunskaper & erfarenheter. Vid ett tillfälle föreläste jag 2 timmar för en blandad åhörargrupp om sociala medier, alla med olika kunskapsnivåer och användningsområden. Det blandades små övningar med en PowerPoint-presentation.

BETONGHUSET

Jennie Wiklund, Influenser

Jennie som är mer känd som ”Betonghuset” på Instagram, har betalda samarbeten med företag. För att kunna vissa upp en proffsig presentation tog Jennie hjälp av mig för att ta fram ett Mediakit.

Jobbet innebar att göra en snygg layout med personlig presentation, foto som inbjuder företagen att samarbeta med Jennie..

Viktigt i denna presentation att framhäva Jennies starka sidor, vilken målgrupp hon når ut till och att alltid bibehålla hennes röda tråd kring hennes varumärke. I detta fall hennes varma personlighet, kärlek till barn, läsningens betydelse, smycken, inredning och familjelivet i Sveriges Piteå.

EMPERI AB

Coachning & strategi för sociala medier
Emperi AB är ett starkt varumärke inom kyrkogårdar, parker & kommun. För att nå privatpersoner skapades en strategi för deras sociala kanaler. Vi gick igenom funktioner och möjligheter med olika kanaler och vad som passar Emperis verksamhet.

Annso Alanen

Varukorg