Klicka här

Jag är den
.
Instagram coachen

när du vill att dina kunder ska känna wow!

Inspirationsmöten

Jag älskar nya utmaningar, att komma på kreativa lösningar på att få just Er verksamhet mer synlig digitalt. Jag håller koll på de senaste trenderna, nya uppdateringar & har ett lager av ideér.

Mitt namn är så klart Annso Alanen och det är ju jättekul att just du hittat in till min sida!


Jag vill ses på kaffe

Föreläsning

Jag använder ingen dyr och komplicerad utrustning utan kommer snabbt ut till dig. Jag lär dig gärna hur du sen fortsätter med enkla medel att nå ut. Jag jobbar med de verktyg vi har omkring oss – vill du testa & se vad vi kan hitta på?
​​

Nedan har jag några exempel på vad jag kan erbjuda för tjänster och är även öppen för samarbeten.


Jag erbjuder en 30 min av min tid till dig för att se om vi kan hitta en spännande framtid åt oss – äru med så kör vi nu!


Det här vill jag boka!

Mina tjänster

Jag är Instagram-experten som kan med små medel få dig att blomstra! -Visste du tex att 90 % av alla konton på Instagram, följer minst ett företag? Jag finns här för att hjälpa dig att få aktiva följare och som leder till trogna kunder.


Visa alla


ÖKA DIN SYNLIGHET MED REELS

Short videos

Just nu ökar så kallade short videos enormt och vi ser ett behov av företagare att öka sin kompetens inom detta område.

Vi är två Instagramcoacher som har gått samman och håller i småkurser för att hjälpa DIG ut med short videos.

Ta kursen och slipp göra alla misstag vi har gjort. Lär dig knepen hur du snabbt skapar short videos som enkelt får räckvidd på flera tusen. Vi har själva gjort över 170 reels tillsammans och coachat allt från småföretagare till stora influenser.

Du har till och med möjligheten att välja om det är skånska eller värmländska du trivs bäst med. Vi jobbar med både Iphone & Android och har koll på de senaste uppdateringarna & effekterna. Arzus hemsida hittar du här.

Vårens kurser är fullbokade men skicka ett meddelande genast för att inte missa din chans för nästa omgång för att nå nya kunder utan att betalda annonser!


Det här vill jag veta mer om!

Följare

Synlighet

Engagemang

Guider & E-BöckerDet här låter spännande!

KARTLÄGGNING

Kaffedejt

Vi går igenom era mål, visioner och ser över era behov av sociala medier. Helt enkelt tar fram en kartläggning vart ni är nu och vart ni vill och vad ni behöver hjälp med.

Vi ses på en kaffe hos dig, på stan eller via videolänk – valet är ditt.

FEEDBACK PÅ SOCIALA MEDIER

Snabba enkla tips

Jag går igenom era sociala kanaler och ger feedback och tips hur ni kan öka engagemang, synlighet och hur ni kan stärka ert varumärke.

Här finns paketlösningar beroende på vilka och hur många sociala kanaler ni jobbar med.

SOCIAL MEDIA MANAGER KONSULT

När du vill ha fullservice

Låt mig ta full kontroll på dina sociala kanaler så du kan ägna dig åt annat! Sociala medier är mer än bara att exister storys, foton, design & kreativa ideér.

Du kan styra om du endast vill ha hjälp en kortare period eller längre med minimum 3 månader. Vi går igenom vilka sociala plattformar som passar er branch och verksamhet.

Här skräddarsyr vi ett avtal för varje uppdrag.

INSPIRATIONSMÖTE

Expertrådgivning

Känner du att du har lite koll på sociala medier men att du tappat tråden?

Att vara egen företagare gör att man lätt blir blind på sin egen verksamhet. Visst är du experten men ibland är det ”svårt att se skogen för alla träden”?

Boka då mig som coachar, inspirerar och kommer med nytt kreativt sätt att lyfta Dig & din verksamhet! Boka minst en timma men för bäst resultat rekommenderar jag 3 tillfällen x 60 min.

FÖRELÄSNING

Irl eller digital?​

Jag kan föreläsa på plats eller digitalt – DU väljer! Jag kan prata 30 min – 3 dagar – allt beror på vad ni vill lära er. Ni kan se ett urval av vad jag kan erbjuda er här på bloggen.

Allt kan skräddarsys efter era önskemål. Resor inom 30 min från Karlskoga ingår i priset. Kan självklart ordna både digitalt eller att vi ses i passande lokal.

FOTOGRAFERING

För sociala medier

Behöver du ladda din bildbank med foton till dina sociala medier, anlita mig per timma så ingår redigering i priset. Exempel: porträttfoton på personalen, produktfotografering, behind the scenes eller till specifika högtider.

Idag erbjuder jag fotografering från 550 kr/tim + moms.


Jag vill veta mer!

Referenser

Vi på Red Brick är mycket nöjda med hjälpen och inspirationen vi fått av Annso med vårt konto på Instagram. Hennes engagemang och kunskap har lett till att vi fått fler följare och att sidan fått ett intressant och fint flöde. Hon har väckt vårt intresse av att synas bättre på Instagram. Annso är mycket lätt att samarbeta med och har alltid nya utmanande idéer, mycket energi och kunskap. Hon är snabb och håller vad hon lovar vi rekommenderar henne varmt!
Marcus Tåbäck
Marcus TåbäckVD Red Brick Pub & Restaurang AB

KONTAKTA MIG!

Kontakta mig för mer information om hur mina tjänster kan hjälpa ditt företag.

Godkänd f-skatt

annso.alanen@gmail.com

070-572 82 87

Varukorg