Debuterar i poddvärlden!

I lördags släpptes avsnittet där Bodil som jobbar med Branding For You Stockholm har intervjuat mig, Bodil är nyfiken, driven & kvicktänkt. Hon har startat en podd med målgruppen mot småföretagare & entreprenörer där hon intervjuar olika personer kring branding. På sin Instagram ställde Bodil frågan om någon hade tips om vem hon ska intervjua varpå en kollega i branchen Jennie Solenum – tipsade om mig. Vilken ära!

Timmen då Bodil intervjuar mig flyger förbi i en rasande fart då vi har högt tempo i samtalet. Vi hinner prata om min väg mot sociala medier, familjeföretagande, vart jag hämtar inspiration, hur jag schemalägger (eller inte) på Instagram. Vi pratar om när det en natt vid 22.00 började rasa in nya följare & på 24 timmar hade gått från 450 – 550 följare! Vårt gemensamma intresse kring foto & hur man kan tänka om man inte vill synas själv på foton.

Några detaljer vi takar om är inaktuella då vi spelade in avsnittet för några månader sen. Idag kan du se statistiken på dina reels. & jag har inte längre fredagsdanser – varje vecka. Jag fick inse mina begränsningar & att dygnet inte har mer än 24 tim & veckan 7 dagar. Vilket ju inte är ett dugg kul att inse 😉

Vill du lyssna på denna pratstund med Bodil så kika in http://bodilsbranding.com/

Fotografen till detta är alltså Bodil som jobbar som branding fotograf, tidigare nyföddfoto. Fler foton från då vi sågs en fin dag i Örebro hittar du här http://brandingyou.se/annso-alanen/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg