Lär dig allt på 5 dagar!

Jag & Arzu har nu öppnat upp för bokning av vår digitala kurs i Reels. Hoppa genast in & ta en plats på detta supererbjudande!

Under 5 dagar bryter vi ned allt på en enkelt nivå med videos som du tittar på i lugn & ro från din soffa/kontor/café eller vart du lär dig bäst. Du tittar på instruktionsvideon & får varje dag en uppgift för att öva detta moment. Du får inspiration och hjälp av TVÅ coacher hur du kan välja att tolka uppgiften. Allt för att hjälpa dig få igång din kreativitet.

Missar du en dag för att du har full rulle, ta ikapp det nästa dag. Vi rekommenderar att du lägger ca 30-60 min/dag på detta för att uppnå bästa resultat.

Hela veckan kommer vi jobba tätt med dig & du har alltså TVÅ grymma coacher som kommer peppa & heja på dig ända in i mål.

Arzu med stor erfarenhet från detaljhandeln & som coachat småföretag med sociala medier i några år nu, tillsammans med mig med erfarenhet från familjeföretagandet, event, marknadsföring & mycket annat.

Allt du behöver är ett konto på Instagram för att kunna göra Reels och ett konto på Facebook, då vi kommer bjuda in dig i en privat grupp & utgå därifrån med allt material. Tyvärr vill inte Instagram att vi skickar videos som är mer än 30 sekunder så då kan vi inte dela vårt material med er där.

Haka på genast då platserna är begränsade! Kursen startar 19 april & pågår till 23 april. Boka genom ett mail eller Dm till mig med dina uppgifter =)

Ikväll (onsdag 7/4) sänder vi live på Instagram & berättar lite mer kring detta. Vi kör kl 20.00

Varma kramar

Annso Alanen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg