5 anledningar till att du bör satsa mer på video 2022

  1. Vill du ha fler följare så är video det som du ska satsa på i sociala medier. Instagram har själva gått ut och sagt att de inte längre är en bild-app utan vill vara med och konkurrera med bland annat Tiktoks som nu har 1 billion konton. Apropå Tiktok är det inte bara kidsen som hänger där, även mig kan du hitta där!
  2. Du ökar dina konvertingar, det vill säga följare till köpare, genom video!
  3. Du skapar bättre relationer och varumärkeskännedom. Genom video kan du låta dina potentiella kunder få följa med in i lunchrummet och känna va er stämning, ert driv & er glöd till era produkter eller tjänster.
  4. Du berör mer känslor som leder till mer köp. Alla inom marknadsföring vet att det är med känslor vi får köpare. Med video kan du bygga upp stämning med musik, uttryck & nå flera tusen på bara några sekunder. För ja, din video får bäst resultat om den inte är längre än 9 sekunder.
  5. Använd video för att visa hur dina produkter funkar! Genom att visa hur man kan använda era produkter minska reklamationer, returer osv. Detta är ju så klart en win-win som alla vill uppnå!

Video ökar på alla plattformar & konkurrensen om utrymmet ökar.

Vill du ha tips för att komma igång med reels? Här har jag en gratis guide för dig att ladda ned.

Häng med mig i mina mailutskick för att få fler tips & nyheter kring sociala medier & självklart hoppas jag att vi ses på Instagram eller Tiktok!

XOXO Ann-Sofie Alanen aka Annso

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg