I år fyller jag 40 år och under dessa år har jag hunnit prova ganska mycket olika. Som liten drömde jag om att bli veterinär, jag älskade djur & framförallt hästar. Hamnade bland serviceyrken som ung och insåg att det var något jag var ganska duktig på. Har alltid haft ett stort driv och på många arbetsplatser har jag ofta känt frustration när det är för ”fyrkantigt tänk”. Jag har lätt att hitta nya lösningar, effektivisera så dessa ramar kan ibland hindra mig i min utveckling. Tur för mig då är att jag kunde jobba hos min mamma i familjeföretaget som hade som mest 120 anställda. Här fick jag möjlighet till utveckling men kände ofta att jobba rent administrativt inte heller var riktigt min grej. Jag vill möta människor! Jag vill vakna på morgonen och känna att dagen erbjuder olika varje dag.

EM i Göteborg jobbade på familjeföretaget att marknadsföra torvströ.

Jag utbildade mig till fritidsledare & älskade så mycket av detta. Jag jobbade som behandlingsassistent, fritidsledare, projektledare och fritidspedagog. Tyvärr fastande jag åter igen i ramarna och nu i kommunala som är ännu ”svårare”. Jag återgick till familjeföretaget med titeln löneadministratör, HR, sälj & marknadsföring. Det blev galna år då jag for på de största mässorna i Sverige, jag lärde mig allt kring sociala medier då vår budget inte räckte för att samarbeta med en marknadsföringsbyrå. Jag googlade, jag läste, jag provade, jag gjorde fel & fortsatte ändå vidare. Jag insåg att min kreativa sida äntligen fick utlopp. Den sidan som jag inte kunde plocka fram tidigare då jag jobbade administrativt.

Karlskoga Hästmässa INSTÄLLT pga pandemin 2020. Allt material skapades av mig.

Så kom pandemin 2020, allt blåstes av. Jag hade ett sidoprojekt där jag var projektledare för en stor utomhusmässa. Allt fick läggas ned. Jag gick hem och tänkte. Vad ska jag nu göra?

Jag älskar att se människor växa & blomma ut. Jag älskar entreprenörslivet & jag älskar se företag växa & nå sin fullaste potential. Älskar att jobba kreativt & att skapa.

När jag till slut insåg mina styrkor, kunskap & vad jag älskar – då tog det inte lång tid för mig att starta Annso Alanen, enskild firma. Jag coachar småföretagare som befinner sig i den situation där jag befann mig. Jag är ditt bollplank, tar fram ideér eller tar över dina kanaler för att frigöra din tid.

Jag bygger också upp en kurs i reels – älskar korta video, hur vi med små medel kan nå ut & beröras. Japp, jag sitter själv ofta & skrattar & gråter åt andras content. Ja för jag känner igen mig! Det finns så otroligt mycket bra content – det är en ny värld som är alldeles magisk! Det ska gå fort & snabbt & med in kurs är du fullfjädrad inom allt kring reels, tiktok, teknik & trender på bara 3 veckor. Ja om du vill! Du har tillgång till kursen under ett helt år. Så du kan ta det i ditt tempo och i din takt.

Vill du veta mer kring detta? Skriv upp dig på mina mailutskick!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg