Modevisning ikväll!

Ikväll har jag ett spännande uppdrag & det är att få leda en modevisning för ryttare. Det är Anki Hedberg som äger butiken ”Örebro Ridsport” som har kommit på denna otroligt roliga idé.

Anki hittade mig via min Instagram och kände direkt att hon ville samarbeta med mig. Jag kände exakt detsamma då vi första gången möttes & direkt började idéerna spruta ur oss. Nu hoppas jag vi ska hålla rätt nivå för bästa genomförande ikväll och att publiken kommer bli nöjda. Som alltid så blir det små grejer som sker så här i sista sekund. Men det är väl det som kallas livet? Att snabbt hitta nya lösningar?

Jag har nu renskrivit all text för ikväll & ska strax packa väskorna & ta mig iväg. För att göra reklam om min verksamhet tar jag med mig mitt ”Ring-ljus” & kommer rigga en liten fotovägg. Här kan besökare få testa att sätta sin egen telefon på stativet och ta roliga selfies.

Så tydligen kan jag numera även lägga till ”Konferencier” till listan av jobb jag kan erbjuda. Eller imorgon kan jag väl gå ut med det om jag gör ett bra jobb idag?

Önskar DIG en finfin dag!

Ps, är du nyfiken på denna kväll så kika in https://www.facebook.com/orebroridsport för att kolla livesändningen som kommer ske kl 18.00.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg