Nu går det undan!

Förra veckans modevisning blev en succé och alla hade jättekul! En liten miss blev då jag inte hann vara med vid Livesändningen som råkade ske med butiksägarens privata konto. Enkelt löstes det då videon var sparad och kunde delas dagen efter. Vad är det man säger – alltid lära sig av sina misstag? Så jag ser att vi blev berikade med kunskap istället för att kalla det ett misstag.

Nytt samarbete har inletts med en av stadens restauranger och det är ju jättekul. Speciellt för mig som älskar god mat med dryck! Fredagen spenderades där då jag lärde känna personalen, tog lite bilder och njöt av fantastisk god mat med min familj. Nu undrar ni så klart – vart i hela friden är detta ställe då? Jo det är Red Brick i Karlskoga som ni ska besöka. Både IRL och deras uppdaterade Instagram-konto som börjar fyllas med läckra bilder.

Igår hade jag lunch med en äkta inredningsarkitekt och vi spånade lite på ett framtida samarbete kring att locka medarbetare till en bra arbetsplats. Mer om detta kommer komma längre fram när vi arbetat fram ett mer klart upplägg. Skulle du vara intresserad av en föreläsning om detta med oss? Skriv gärna en kommentar,

Denna vecka har jag tema INSPIRATION på Instagram. Gå in & kika både i mitt flöde och på mina händelser där det är full aktivitet kring detta ämne!

Fler kundmöten inbokade och jag har fått förfrågan om att föreläsa och 2 enklare samarbeten. Inte trodde jag att det skulle bli sån fart på detta så här tidigt?

Tack alla som peppat & stöttat mig! Min fina vän Anna tar nu fram lite juridiskt stöd åt mig – otroligt värdefullt för mig!

Imorgon fredag & då kommer en fredagsdans i vanlig ordning. Kan komma en annorlunda denna gång, så missa inte den =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg