För att du ska orka & vilja lära dig något nytt, behöver du vara motiverad. Om jag ber dig lära dig ett läkemedels innehåll utantill till dagen efter – kommer du ha otroligt svårt att genomföra den uppgiften om du inte vet varför. Vi har så lätt att nå information idag så för att vi verkligen ska vilja ta till oss detta – behöver vi VILJA det!

Vad innebär det? Kort sagt, vill inte jag lära mig om era öppettider även om ni delar detta fyra gånger/veckan, så kommer jag inte minnas ett skvatt!

Content idag handlar om innehåll – skapa det som du själv hade velat lära dig om du inte hade nån kunskap kring din bransch. Om detta är tillräckligt spännande – så kommer jag lätt klicka på din profil för att se era öppettider. Vi vet idag exakt hur vi tar reda på detta!

Content marketing kan kännas svårt i början. Speciellt om du inte har styrt dina flöden på sociala medier med riktigt bra content. Därför behöver du fylla på med konton som ger dig rätt inspiration – inte bara dina privata vänners helgfrukostar osv. Dessa är bara kul att se för du känner dom.

Som företagare kan allt detta jobb vara svårt att kicka igång. jag vet, för jag har suttit på stolen i så många år. Hade inte en tanke på att jag hade kunnat boka nån som mitt bollplank. För oj vad det kan ge mycket energi, motivation & idéer.

Ett pussel av content som ska planeras kan vara svårt eller enkelt.

Boka en timmas bollplank med mig med ett mail där du anger koden ”Annsos blogg” – en timma för endast 850 kr + moms (ordinarie pris 1050 kr). Erbjudandet gäller till 2022-05-15 6 efter en timma med mig – så har vi bollat fram flera idéer för din verksamhet!

XOXO / Annso Alanen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg