Nu har jag en 20 sidor lång guide för dig som är nyfiken på reels. Vi inleder med att kika på hur det startade och varför det blev så stort så snabbt. Du kommer få siffror på storleksformat som du behöver ha koll på när det gäller omslagsbilder o andra pixlar. Vi kollar varför vissa har tillgång till all musik medan andra inte har det. Hur ser egentligen statistiken ut för de som använder reels? Sparar det verkligen tid att skapa reels? Det tar väl en himla massa tid?

Framsidan av freebien

Du som känner ”ge mig nu den där där guiden omedelbart!” – du ska så klart få det! Klicka dig in här!

När du fyllt i din adress där så godkänner du att jag får skicka mail till dig med fler tips & trix. Dessa kan du avskriva dig ifrån när du vill men missar då också chansen för mina otroliga tips, guider & andra erbjudanden som du kan behöva ?

Vill du veta varför jag är rätt person att tipsa om reels? Har skapat över 200 reels nu på mitt konto, lägg till ca 30 reels till andra projekt och omkring 100 videos till Tiktok. Jag har kört & testat på mycket och jag kommer fortsätta öva & prova. Hoppas du vill haka på att utvecklas!

??Make love not war ??

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg