Strax efter mitt förra inlägg på bloggen påbörjades bytet av mailplattform. Det är inte alls så enkelt som jag trodde. Har ännu inte löst alla delar men expertis är nu mailad & jag avvaktar svar.

När allt väl är fungerande så lovar jag att maila ut kring hur många följare jag rekommenderar dig att följa på sociala medier.

Hittills har jag använt Mailchimp för mina utskick men då jag i samma veva nu köpt in mig på en kostsam plattform så ville jag köra deras mailsystem som ingick i priset. Mitt i allt detta ska jag också byta mail från gmail som ofta uppfattas som skräppost. Well, det är verkligen inte så enkelt med teknik & ibland behöver jag inse att googlande, sökande osv tar tid. Tid jag ska lägga på det jag redan är bra på. Samtidigt är det kul att utvecklas, lära sig mer & utmanas.

Eller ska jag bara strunta i all teknik, betala en slant för mailchimp som redan är integrerat överallt? Blir galen på alla beslut! Hur hade du gjort?

Jag har vilat mig i form en vecka nu! Dags att sätta fart! =)

Varma kramar från Annso

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg