Detta är en fråga som många oroar sig över. Man vill upplevas som seriös företagare och vill inte ”följa för många konton”. Denna veckas mailutskick kommer jag ta upp detta ämne och ge min synvinkel.

Ingen vill ha fler mail i sin inkorg nu kring juletider och jag lovar att inte skicka en massa reklam! Skulle vilja lova att det inte kommer reklam alls från mig nu. Inget som kostar en krona i så fall.

Jag kommer inom kort släppa min freebie med 18 tips på reels där du varken behöver dansa eller peka. En freebie innebär att jag skrivit ihop en liten guide men gratis information. Jag hör att många har svårt att komma på vad för typ av reel man ska göra – så därför kommer den delas inom kort.

Vill du vara säker på att du inte missar denna? Skriv upp dig på mitt mailutskick – där bjuder jag alla på den först!

annso går i solnedgång
Skriv upp dig nu för att inte missa mina tips & freebies här.

Önskar dig en strålande vacker dag!

Xoxo Annso Alanen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg