Fem inspirationskällor!

Denna vecka som gått har mitt fokus legat på INSPIRATION – något som vi alla tampas mer eller mindre med. På IG har jag delat flera konton jag inspireras av i av olika genres och sätt att inspireras. Beroende på vad i livet som känns platt så dränks vi just nu av information i samhället så det gäller att gallra.

Här delar jag mina starkaste inspirationskällor:

Tiktok! Appen där hela världens kreatörer går bananas så du kan hitta allt från dansande katter & bilar, coola tricks, vackra & otroliga platser i världen att längta till, matlagning & bakning på nya sätt till det allra snabbaste trenden för dagen. På Tiktok gäller det att vara snabb att gör nåt i stilen som trendar för dagen, på så sätt kan du snabbt explodera & bli viral. Men här gäller det att posta ca 3 inlägg per dag. Personligen är jag inte ute efter att bli viral – jag vill ha koll på det senaste så jag kan hjälpa DIG med dina utmaningar. Jag vill vara ett uppslagsverk som du kan möta på för att få ny input & energi av.

Instagram. Finns precis som på alla plattformar, ett hav av komptens & kreativa människor. Det gäller bara att hitta guldkornen.

Youtube. Så klart här finns en uppsjö av allt.

Böcker. Jag läser & håller mig ständigt uppdaterad.

Webinar. Som en föreläsning online och det finns en uppsjö nu och kanske jag själv kommer erbjuda det i framtiden?

Känner du att – hjälp, det här hinner jag aldrig hänga med i – låt mig hjälpa dig! Att skicka en förfrågan kostar inget. Inte heller att ses på 30 min kopp kaffe. För att se om vi kan hitta nåt spännande tillsammans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg