Nu är min guide klar & publicerad! För dig som prenumererar på mina mail finns en rabattkod på 20 % & lite annat nytt från Instagram. Vill du också ta del av mina mail så skriv in dig här.

Min guide för en fröjdefull jul är innehåller allt du behöver för att lyckas med en julkalender på sociala medier. Jag går igenom regler för tävlingar på sociala medier, hur du ska bygga upp strategin & självklart massor av tokiga idéer. Hela 50 idéer finns med som du kan återvända till andra dagar då du har svårt att komma på content för dina sociala medier. Min guide kommer hjälpa dig med idéer till både Instagram och Facebook. Gör jobbet nu för dina sociala kanaler så för att kunna vara ledig sen?!

50 content-ideér till din julkalender eller för din planering.

Hoppas den ska hjälpa dig uppleva en fröjdefull jul med nära & kära!

/Annso Alanen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg