Handlar mitt senaste mail om! Hur du kan skapa relationer som gör att dina kunder kommer stanna länge hos dig. Jag pratar också om vikten av att inte bli irriterad på dina ”tysta & blyga” följare. Det kanske du redan läst om på Instagram?

Kunder som är nöjda & återkommande är de mest lönsamma. Det är solklart! Men innan du nåt dit? Hur jobbar man då?

Tidigare har jag även delat på Instagram vad som faktiskt händer när du når 1000 följare – den stora sanningen! Har du inte nåt dit än? Då kan många inklusive jag själv, intyga att det kan vara väldigt trögt den sista etappen. Just innan du slår över den där extra nollan. När jag väl gjorde det har det gått i en väldig fart. Kanske för att jag själv har så roligt, hittar ständigt nya idéer på content osv.

Jag gjorde även en liten kul grej för att passera min tröskel. En reel som fick otrolig spridning! En reel som jag skapade för min målgrupp som tilltalade dem. Helt galet roligt när det rasar in kommentarer, dm’s och roligt folk 🙂

ReelTastic & dagens status

ReelTastic har i skrivande stund haft 4 omgångar grundkurs av reels och denna veckan pågår avancera med reels. Älskar att se våra deltagare dela sina ”aha-upplevelser”! Ikväll ska vi testa nåt nytt och det är livesändning med deltagarna. Så pepp!

Har du fastnat för reels Instagram? Vissa dagar när jag är låg passar jag på att leta inspiration, spara låtar som är kul. Nästa dag vaknar jag fräsch och bunkrar några på en förmiddag. Känslan efteråt när jag vet att de är klara för publicering är tacksam. Delarna jag sparar till självaste dagen då jag publicerar är designa omslagsbild via Canva (oftast) och bildtexten.

Har du test att publicera inlägg via datorn? Mer ergonomiskt och det går snabbare att skriva!

Missa inte mina populära mailutskick! Skriv in dig här.

Ha en fin dag/kväll!

XOXO /Annso

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg