Reels är Instagrams verktyg och funktion för videos. Den funktionen som påminner om Tiktok där du skapar videos av oftast flera videoklipp som matchas till musik. Denna funktion har växt sig så enormt stor att Instagram idag ser att användarna konsumerar 20 % mer reels än bildinlägg. Enligt head of Instagram Adam Mosseri.

Att skapa reels ska vara roligt & en funktion som passar perfekt för småföretagaren som snabbt och enkelt vill nå kunder. Men vem har tid att lära sig tekniken runt reels, hur man beskär videos snyggt, vilken musik som trendar på Tiktok eller Instagram?

Frågorna är många och alla besvaras i min kurs:
REELTASTIC – lär dig skapa reels som får dig att flyga!’

Kursen vänder sig till dig som är småföretagare som vill effektivisera din tid. Du slipper uppfinna hjulet igen – allt i kursen är paketerat och klart. Jag har skapat över 500 reels och Tiktok för mig och mina kunder. Lär dig mina genvägar hacks för att lyckas med din exponering med reels.

Över 5,5 års erfarenhet av att jobba med sociala medier

Jag är uppväxt i familjeföretagande och det ledde mig till marknadsföring – då det landade på mitt bord. Jag googlade, experimenterade, tog kurser och blev sen helt fast. (Här kan du se tidigare uppdrag.) Marknadsföring på sociala medier handlar inte om att skapa reklam – det handlar om att bygga relationer. Utbildad fritidsledare och många års arbete av att bygga relationer med både barn, ungdomar och vuxna förenades här mina två världar. Jag fick nu låta min kreativa sida få utlopp med både foto, video, design, layout och texter.

Jag vill låta dig få blomma ut till ditt allra bästa så att DU kan leva på DIN dröm. För kort-videos är framtiden och låt mig få visa dig denna magiska värld av underhållning och kunskap.

Genom att låta mig få leda dig raka vägen i mål, slipper du göra alla mina misstag. För ja, en av lektionerna kommer handla om misstag och buggar!

Klicka här för att läsa mer & boka!

Jag ger dig alla tips och hacks för att du ska lyckas med dina reels som småföretagare på Instagram och Tiktok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg