Mina  7 tips för dig att bära med dig som företagare till 2023:

  1. Det finns ingen som DU. Fortsätt vara du & gör det inte mer komplicerat. 
  2. Våga skryta över vad du har åstadkommit hittills! Alldeles för få kvinnor skryter & istället läggs tiden på att se hur alla andra lyckas eller i värsta fall, prata nedlåtande om andra kvinnors framgång. Ett sätt som sällan män lägger sin energi på & kanske varför de lyckas ryggdunka varandra till framgång?
  3. Hitta en företags-kollega att samarbeta med i år! Är du soloprenör? Det kan vara någon i din egen bransch eller någon i en annan bransch. Tänk att kunden kan köpa 2 tjänster i en?
  4. Sluta prata & tänk kring tiden som är knapp. Tid finns men vi prioriterar! Det finns så makalöst mycket att välja på så jag orkar knappt välja pasta-sort i affären längre. Skala av & prioritera! Du kommer må bättre om du slipper tänka på att du ”inte hinner” & istället fokuserar på det viktiga. 
  5. Utöka med minst en kanal i din marknadsföring för företaget 2023! Kanske du skaffar en maillista? Eller provar YouTube? Nätverkar via Linkedin? Eller är det Tiktok du borde prova? Engagemanget sjunker på alla kanaler & du behöver ha en plan för att orka med. Genom att sprida dig kommer du långsamt bygga långsiktiga relationer. Just maillista är verkligen en het rekommendation om du inte startat än då du behåller alla kontakter på ett säkert ställe. 
  6. Lägg ingen energi på tid profilflöde på Instagram. Det är bara nya som kollar hur du matchat det eller inte. Se till att ha samma typsnitt & gärna tre men minst en färg som du upprepar.
  7. Uppdatera profiltexten på dina sociala medier kanaler. Kanske du kan piffa till texten till lite mer talspråk som din kund kan relatera & förstå?
Grundkurs i Tiktok för företagare

Grundkurs i Tiktok som är skapat för företagare som snabbt vill komma igång på Tiktok

finns att köpa fram till 31 december 2022 för endast:

650 kr inklusive moms!

Specialister inom digital marknadsföring spår att Tiktok kommer bli ännu större 2023 och med min kurs så har du allt packat & klart. Vill företagare hittas 2023 behöver du ha ett konto aktiverat på Tiktok då det är där vi söker. Att hamna högt upp på Google är bra men de som är under 30 år söker information idag på sociala medier.

Boka kursen här!

Undrar du vem jag är? Kika här på några av mina tidigare uppdrag jag jobbat med. Listan är inte uppdaterad & det är något jag jobbar med just nu.

Annso hälsar gott nytt år 2023

Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

/ Annso Alanen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg