Jag tänker så här…

Uppväxt med företagare omkring mig vet jag mycket väl att det sista man har tid med är sociala medier. Min erfarenhet säger att du hellre jobbar med just det du brinner för? Jag vet sedan tidigare att relationer och kommunikation är något jag brinner för. Likaså att se människor, verksamheter och projekt få växa och blomma ut till sin rätta potential.

Att bygga upp dina sociala kanaler tar tid och det är inget som blommar ut på en vecka. Det är mycket hårt arbete och tiden du lägger ned kommer löna sig om du följer en del tips.

Jag vill gärna dela med mig av min kunskap eller om du hellre ser att jag löser problemet åt dig.

För att lyckas med sociala medier behöver du en smartphone, några appar och kreativitet! Sen lägger du själv nivån hur bra relation du vill ha med dina kunder och potentiella kunder. Det här är den nya arenan vi möts, pratas, byter idéer och skojar ihop.

#socialamedier #konsult #lyftdinverksamhet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg