Kul att just DU hittade hit!

Efter flera års skapande där jag testat mig fram har nu dagen kommit då jag smått kommer att öppna upp för beställningar där jag kan hjälpa Er med era sociala medier. Ni som träffat mig vet att jag älskar möten med människor, att kommunicera och skratta. Även om jag syns här, så träffar jag Dig gärna IRL – eller i verkliga livet som man säger på svenska. Du bestämmer din budget, du bestämmer din ton och budskap, eller vad du önskar hjälp med. Jag ger Er min input vad som kan förbättras. Ett möte där vi ses över en kaffe där ni berättar era drömmar och er vision, så återkopplar jag hur sociala medier kan hjälpa er på vägen dit.

Då tänker du kanske Varför ska du anlita just Annso? Finns många att välja på och vad gör mig till den som passar er verksamhet? Jag riktar in på mig på den mindre verksamheten som ännu inte etablerat sig helt på sociala mediers kanaler. Jag hjälper er med content, att växa, få fler interaktioner och om behov finns kan jag även ta lite enklare foton. Mina främsta områden är Facebook och Instagram, kan även en del TikTok och lite Snapchat. Vart ni ska finnas beror på var er målgrupp befinner sig. Jag hjälper er med denna resa, det är precis det jag vill jobba med.

Jag är uppvuxen i familjeföretagande där hela släkten är ett gäng entreprenörer och jag själv drivs av att se människor och företag växa. Jag har nu hittat min business där jag vill hjälpa Er business växa!

Jag kommer gärna ut för att se er verksamhet, så kan vi plocka ihop något riktigt bra paket just för Er. Är du redan klar med exakt vad som önskas hjälp med, skicka ett mail eller ring mig så återkopplar jag snarast med prisuppgifter.

Hoppas vi ses eller hörs snart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg