Precis som tidigare Ă„r kommer vi fira Halloween med 3 andra familjer och i Ă„r har jag fixat en tipspromenad som ska gĂ„s i skogen, förhoppningsvis i mörkret đŸ§›â€â™€ïž För att hitta lapparna kommer jag fĂ€sta en reflex som de hittar med hjĂ€lp av ficklampor. Barnen i sĂ€llskapet Ă€r mellan 8 Ă„r och 13 Ă„r tillsammans med ett gĂ€ng förĂ€ldrar.

Vill du ocksÄ ha denna tipspromenad med 10 frÄgor och facit till Halloween med snygg layout?

Prenumerera pĂ„ mina mailutskick HÄR och denna kommer skickas gratis till alla 25/10 2022. Missar du denna chans Ă€r det en swish pĂ„ 45 kr som gĂ€ller och dĂ„ har du den i din till din mail sĂ„ snart ordern Ă€r bekrĂ€ftad & betald. KÖP DEN HÄR!

Ett annat kul tips pÄ aktivitet kring Halloween Àr att fÀsta reflexer utomhus som barnen gÄr exempelvis parvis och rÀknar. För att hitta reflexerna behöver de ficklampa. Förra Äret lyckades jag hitta 17 reflexer som jag gömde pÄ olika stÀllen i trÀdgÄrden vilket höll barnen sysselsatta lÀnge innan de enades om hur mÄnga som var det rÀtta antalet.

Tidigare Är har vi kört knytkalas men med Ären blir man visare sÀgs det? Vi skippar kaoset kring maten och sÀnker ribban. Vad Àr syftet med festen? GlÀnsa med den coolaste och mest omtyckta rÀtten du lagt ned flera dagar pÄ? Nej det Àr att klÀ ut sig, umgÄs och ha roligt! Vi har dÀrför bestÀmt att det blir korv med bröd & diverse sallader och tillbehör. SjÀlvklart med lÀskande godis och kanske en kul & lÀskig drink?

Trevlig Halloween 2022

I Ă„r firar vi Halloween tidigt med vĂ„ra vĂ€nner dĂ„ det kommer att ske flera andra festligheter. Under höstlovet ska vi besöka Liseberg som smyckat parken med Halloween-tema. Denna högtid har gĂ„tt och blivit en av barnens favorit, helt klart viktigare Ă€n pĂ„sken. Har du tips pĂ„ fler aktiviteter kring Halloween? Dela gĂ€rna en kommentar!🎃

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Varukorg